Werkwijze

Het is voor Olaf Timmerwerken belangrijk om een heldere en duidelijke werkwijze aan te houden om op die manier de beste kwaliteit voor u te kunnen garanderen. Wij werken daarom volgens een aantal stappen om er voor te zorgen dat u alle informatie ontvangt die u nodig heeft en achteraf niet met vragen blijft zitten. Tevens is het voor ons van belang om alle benodigde informatie van u te ontvangen, om zo een goed passende aanbieding te kunnen doen.

Vaak zal het eerste contact via e-mail of telefoon plaatsvinden, maar natuurlijk kunnen wij ook bij u langskomen om meer informatie te verstrekken. In dit eerste contact worden uw wensen besproken en zullen wij zo veel mogelijk details over de beoogde opdracht met u bespreken. Op basis van dit eerste contactmoment zullen we bespreken of het noodzakelijk is om een bezoek te brengen aan de locatie van de opdracht alvorens wij een offerte kunnen maken. Mocht dit noodzakelijk zijn, zullen we direct een afspraak maken. Wanneer dit niet noodzakelijk is, zullen wij een offerte samen gaan stellen.

Wanneer wij een offerte samenstellen zullen wij daarin een zo goed mogelijke prijs en kwaliteitsverhouding waarborgen. Wij zullen u eerlijk adviseren over het gebruik van materialen en u extra informeren over de voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Daarnaast rekenen wij u graag het prijsverschil voor bij verschillende keuzemogelijkheden.

Wanneer wij de offerte hebben opgesteld ontvangt u die direct via e-mail of post. Wij kunnen eventueel bij u langskomen voor extra toelichting of dit telefonisch met u bespreken. Nadat al uw vragen beantwoord zijn en u tevreden bent met onze offerte zullen we in overleg de opdracht in gaan plannen. Mocht u hierna toch nog vragen hebben kunt u ook dan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 Print  Email